Coppersmith Batchkollen
Coppersmith's är ett craftbryggeri med höga ambitioner. Vi tycker att du som konsument har rätt att veta allt om din öl, därför vill vi öppet visa fakta om just den ölen du håller i handen!
Öl: Coppersmith´s Hazy Session
Batch: 489
Bryggdatum: 3 november 2020
Tappningsdag: 15 december 2020
Labbanalys: Christian Weber
Bäst före datum: 15 december 2021
Bryggare: Chris Slawson
Buteljering: Ziad Kortas
OG: 10,4
FG: 3
Mäsk pH: 5,4
Vört pH: 5,1
Alkohol, ABV: 4,2
Beska, IBU: 30
Färg, EBC: 12
Ingredienser
Malt:
Batch:
Delar %:
-
Pilsner Malt
5918
23,9
-
Munich Light
8067
27,9
-
Vetemalt
6159
27,9
-
Torrefied Maize
20111
7,9
-
Cookie Malt
2020-01-09/16
7,9
-
Havregryn
308415
4
Humle:
Batch:
Delar %:
-
Magnum
19110
10
-
Cryo Ekuanot
PC1-DUEKU6137
30
-
Citra
I-91083
30
-
Simcoe
P92-DUSIM9289
30
Analyser
Typ:
Jästank:
Filter:
Flaska:
-
Kolsyra CO2
4,80
4,80
4,80
-
Syre O2
0,034
0,030
0,017
Genedisk analys (DNA)
L. (para)collinoides: ingen kontamination
L. bacii: ingen kontamination
L. brevis: ingen kontamination
L. lindneri: ingen kontamination
Lactobacillus group: ingen kontamination
Megaspaera ssp: ingen kontamination
Pectinayus spp: ingen kontamination
Pediococcus spp: ingen kontamination