Coppersmith Batchkollen
Coppersmith's är ett craftbryggeri med höga ambitioner. Vi tycker att du som konsument har rätt att veta allt om din öl, därför vill vi öppet visa fakta om just den ölen du håller i handen!
Öl: Coppersmith´s Hazy Session
Batch: 494
Bryggdatum: 1 december 2020
Tappningsdag: 11 januari 2021
Labbanalys: Christian Weber
Bäst före datum: 11 januari 2022
Bryggare: Chris Slawson
Buteljering: Ziad Kortas
OG: 10,3
FG: 3,0
Mäsk pH: 5,0
Vört pH: 5,0
Alkohol, ABV: 4,2
Beska, IBU: 30
Färg, EBC: 12
Ingredienser
Humle:
Batch:
Delar %:
-
Magnum
Charles T90 19110
10
-
Cryo Ekuanot
PC1-DUEKU6137
30
-
Citra
Charles T90 I-91083
30
-
Simcoe
P92-DUSIM9289
30
Analyser
Typ:
Jästank:
Filter:
Flaska:
-
Kolsyra CO2
5,20
5,20
5,20
-
Syre O2
0,034
0,030
0,043
Genedisk analys (DNA)
L. (para)collinoides: ingen kontamination
L. bacii: ingen kontamination
L. brevis: ingen kontamination
L. lindneri: ingen kontamination
Lactobacillus group: ingen kontamination
Megaspaera ssp: ingen kontamination
Pectinayus spp: ingen kontamination
Pediococcus spp: ingen kontamination