Coppersmith Batchkollen
Coppersmith's är ett craftbryggeri med höga ambitioner. Vi tycker att du som konsument har rätt att veta allt om din öl, därför vill vi öppet visa fakta om just den ölen du håller i handen!
Öl: Coppersmith´s Hazy Session
Batch: 506
Bryggdatum: 28 januari 2021
Tappningsdag: 17 februari 2021
Labbanalys: Christian Weber
Bäst före datum: 17 februari 2022
Bryggare: Chris Slawson
Buteljering: Ziad Kortas
OG: 10,8
FG: 3,5
Mäsk pH: 5,4
Vört pH: 5,1
Alkohol, ABV: 4,2
Beska, IBU: 30
Färg, EBC: 12
Ingredienser
Humle:
Batch:
Delar %:
-
Magnum
19110
10
-
Cryo Ekuanot
PC1-DUEKU6137
30
-
Citra
I-91083
30
-
Simcoe
P92-DUSIM9289
30
Analyser
Typ:
Jästank:
Filter:
Flaska:
-
Kolsyra CO2
4,80
4,7
4,7
-
Syre O2
0,034
0,040
0,05
Genedisk analys (DNA)
L. (para)collinoides: ingen kontamination
L. bacii: ingen kontamination
L. brevis: ingen kontamination
L. lindneri: ingen kontamination
Lactobacillus group: ingen kontamination
Megaspaera ssp: ingen kontamination
Pectinayus spp: ingen kontamination
Pediococcus spp: ingen kontamination