Coppersmith Batchkollen
Coppersmith's är ett craftbryggeri med höga ambitioner. Vi tycker att du som konsument har rätt att veta allt om din öl, därför vill vi öppet visa fakta om just den ölen du håller i handen!
Öl: Coppersmith´s Hazy IPA
Batch: CS344
Bryggdatum: 11 december 2018
Tappningsdag: 10 januari 2019
Labbanalys: Christian Weber
Bäst före datum: 11 oktober 2019
Bryggare: Diako Ismael
Buteljering: Ziad Kortas
OG: 14,4
FG: 2,5
Mäsk pH: 5,5
Vört pH: 5,0
Alkohol, ABV: 6,5
Beska, IBU: 35
Färg, EBC: 12
Ingredienser
Malt:
Batch:
Delar %:
-
Pilsener Malt
Viking 9551
47,8
-
Munich Light
Viking 9356
9
-
Omältad Vete
2213002501
4
-
Vetemalt
Weyermann 181025
21,8
-
Malted Oats
Thomas Fawcett 03.08.18
8,5
-
Havregryn
169235
8,9
Humle:
Batch:
Delar %:
-
Magnum
T9016215
12
-
Amarillo
T9017087
45
-
Citra
P91-AAUCIT0270
45
-
Simcoe
P92-ZKUSIM5174
45
Analyser
Typ:
Jästank:
Filter:
Flaska:
-
CO2 g/l
5,1
5,1
5,0
-
O2 g/l
0,03
0,053
0,053
Genedisk analys (DNA)
L. (para)collinoides: ingen kontamination
L. bacii: ingen kontamination
L. brevis: ingen kontamination
L. lindneri: ingen kontamination
Lactobacillus group: ingen kontamination
Megaspaera ssp: ingen kontamination
Pectinayus spp: ingen kontamination
Pediococcus spp: ingen kontamination