Träffa oss på Rocklunda

Coppersmith’s har under senaste året utökat sin verksamhet genom att både öppna egen bar, bli delägare i Rocklunda restaurangen och startat upp det härliga sommarkonceptet ”Beergarden & BBQ”. Kom och träffa oss på Rocklunda och njut av god öl, fantastisk mat, spännande matcher och en riktigt härlig atmosfär.

Coppersmith's Beergarden & bbq

Under pandemiåret 2020 öppnade vi Coppersmith’s Beergarden & BBQ vid bryggeriet. Det visade sig vara ett koncept som alla gillade och ville ha! Sommaren 2021 kommer vi att öppna Coppersmith’s Beergarden & BBQ vid Rocklunda Restaurangen. Det kommer att bli magiska kvällar med grillad mat, fina vänner och pinfärskt öl i kranarna!

Varmt välkomna i sommar!

Coppersmith's bar

Varför Rocklunda? – Ett självklart val då Rocklunda är den största sammanhållna idrottsanläggningen i Sverige. På Rocklunda finns utomhus- och inomhusarenor för idrott, fritid, mässor, utställningar, konserter, konferenser m.m. Över två miljoner besökare kommer till Rocklunda årligen! Att få öppna Coppersmith’s Bar i så nära anslutning till sport och glädje kändes fantastiskt roligt! Nu hoppas vi att framtiden snart ser ljusare ut – så att alla kan ta del av denna fina bar och hänga med oss.

Coppersmith’s Bar hittar du vid hockeyarenan ABB Arena Nord.

Westerås Lager Lounge

Westerås Lager Lounge är en gemytlig lounge med nära tillgång till både lunchrestaurangen och Coppersmith's Bar på övervåningen i ABB Arena Nord. Inspirerad av storsäljaren Westerås Lager, är loungen en mysig plats med lyxig atmosfär.

Westerås Lounge hittar du i ABB Arena Nord, i anslutning till Coppersmith's Bar.

Coppersmtih's rinkside bar

Westerås bästa sittplatser? De hittar du i Coppersmith's Rinkside Bar. Njut av hockey, mat och pinfärsk öl, dessutom på den bästa sektionen i arenan. Möjligheten att ta över sektion A fick vi till säsongen 20221/2022. Det var ingen tvekan om att detta skulle bli en sektion med en egen bar. Tack vare Rocklundas appsystem går all beställning via din egen telefon. Det innebär att du kan sitta på din plats, njuta av hockey och beställa öl samtidigt, hur bra?

Coppersmith's Rinkside Bar hittar du inne på ABB Arena, i nära anslutning till Coppersmith's Bar.

Rocklunda restaurang & konferens

Coppersmith’s grundare Petri Karhukorpi förvärvade Rocklunda Restaurang & Konferens tillsammans med Mattias Klinga och andra investerare under hösten 2020. Rocklunda är Sveriges största idrottsanläggning med flertal inomhus- och utomhusarenor på ca 60 ha stort område i Västerås. Här hittar du förutom Coppersmith’s Bar och Beergarden även lunch & bistro, kiosk & minibistro, Rocklunda restaurangen, konferensanläggningar och events. Mera information finns på rocklunda.com

Best craft beer.

Coppersmith’s är ett mikrobryggeri i Westerås som startades sommaren 2014.
© Copyright 2024 | Coppersmith’s AB | Webbplats av Area81.se